fbpx

Adem & Meditatie

Rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam

Adem & Meditatie

In deze les gaan we verschillende adem- en meditatietechnieken toepassen. Allemaal met als doel rust te brengen in je hoofd en overbodige spanning los te laten.

De adem is de basis van het leven. Het is het eerste wat je doet als je op aarde komt en het laatste wat je doet voor je het leven loslaat. Kennis over jouw adempatroon helpt je te ontdekken hoe jij in het leven staat.

Je gaat in deze les ervaren wat het effect is van verschillende ademtechnieken en je leert hoe je met meditatie en mindfulness je adem kunt beinvloeden.

Praktisch:
Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes zodat je wat aan of uit kunt trekken. Neem eventueel sokken en trui/vest om lekker warm te blijven tijdens de liggende ontspanning.

Datum & tijd:
Dinsdag 20 augustus a.s. van 20.30 tot 21.30 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€17,50 p.p.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief