fbpx

Energetisch Coaching

Soms zit het leven tegen. Dan gaan pijnklachten maar niet over of houd je last van stress en spanningsklachten. Herken je dit en kom je er niet uit? Laten we eens kijken of ik je kan helpen.

Ik ben energetisch coach, dat wil zeggen dat ik werk vanuit een holistische en eclectische benadering. Ik behandel niet de klacht maar jou als mens op fysiek, mentaal en emotioneel nivo. Een disbalans op het ene nivo heeft namelijk altijd invloed op de andere nivo’s.  

Laat je lijf spreken

Stress reacties vinden niet alleen plaats in je hoofd maar vooral in je lichaam. Nog voor jij het zelf bewust bent vinden er in jouw lijf al verschillende reacties plaats op wat er gebeurt. 

Jouw lichaam bevat een schat aan informatie waar je hoofd vaak geen weet van heeft.  Daarom werk ik vooral met het lichaam als ingang. Bijvoorbeeld met spiertesten, lichaamswerk en energetiche healing. Deze holistische aanpak zorgt dat we sneller bij de kern komen en we niet eindeloos gesprekken hoeven voeren. 

Tijdens een coach traject ga je o.a. technieken leren waarmee jij zelf aan de slag kunt en die jou gaan helpen op een constructieve manier om te gaan met spanning en/of pijn. Zodat jij voluit en ontspannen je leven kunt leven.
Klinkt dat niet heerlijk?!

Uniek

Als coach help ik je de weg terug te vinden naar je eigen, ontspannen en authentieke zelf. In een coachtraject gaan we samen kijken wat jouw klachten zijn en waar ze vandaan komen. Met als doel de oorzaak met wortel en al uit te roeien.

Jij bent uniek en daarom is ook jouw traject uniek. De sessies worden aangepast aan jouw behoeften. Welke methoden worden ingezet hangt af van jouw hulpvraag en wat we onderweg tegenkomen. 

Wat levert coaching je op?

Na een coachingstraject sta je sterker in je schoenen
Je weet beter wat je wilt en wat wel of niet werkt voor jou
Je bent in staat om de voor jou goede keuzes te maken
Je hebt geleerd hoe je stress en spanning kunt herkennen en loslaten
Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen en neemt je levensplezier toe

Monique de Boer

Als coach ben ik gespecialiseerd in het behandelen van stress, langdurige pijnklachten en traumagerelateerde klachten. Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart. Daarbij zet ik je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. 

Ik put hiervoor uit een rijke toolbox aan coachingstechnieken. Zo maak ik o.a. gebruik van het Enneagram (psychologisch karakter- en procesmodel), EFT (emotional freedom technique), systemisch werk, kinesiologie (spiertesten) en energetische healing. Maar ook van oefeningen uit de yoga, mindfulness en ademtherapie. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak voor een bakkie thee/koffie. Dan vertel ik je graag alles over wat coaching voor jou kan doen.”

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief