fbpx

Detox Yoga

Een gezond begin van het nieuwe jaar

Detox Yoga

Tijdens deze XL les doen we detox yoga oefeningen. Deze zijn perfect om je lichaam op een goede manier te kunnen reinigen.

Bij Detox Yoga leg je de nadruk op het diep reinigen van het lichaam door bepaalde oefeningen. Je kunt Detox Yoga zien als een extra diepe reiniging van het lichaam en de geest. En door daarna je normale Yoga practice weer op te pakken, zorg je ervoor dat je het lichaam en de geest schoon houdt.

In deze les doen we yoga houdingen die de energie weer laten stromen en het lichaam van binnen reinigen (spijsvertering, lever, nieren en darmen). Dit tevens een goede practice om in balans te blijven.

Zet je goede voornemens kracht bij en ga gezond en fit het nieuwe jaar tegemoet!

Na afloop drinken we met elkaar een reinigende thee en eten we een healthy detox snack.

Praktisch:
Trek kleding aan die comfortabel zit en waarin je makkelijk beweegt. Bijvoorbeeld een legging met t-shirt en vest.  Neem ook een paar warme sokken mee en eventueel een hoofdkussentje en dekentje.

Contra indicatie: 
Je kunt niet deelnemen aan deze les als je zwanger bent of bij ernstige klachten van de spijsverteringsorganen en/of hartklachten. 

Datum & tijd:
Vrijdag 5 januari a.s. van 10.00 tot 11.30 uur

Onder leiding van: Martine Hokken

Kosten: 
€25,00 p.p.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jou lessen kan ik me weer ontspannen mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen me leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief