fbpx

Easy Sunday Yoga

Het meest relxte begin van je vrije zondag

Easy Sunday Yoga

Wat is er fijner dan je vrije zondag beginnen met yoga en meditatie?!
Deze relaxte zondagochtend les draait om ontspannen. De les bestaat uit rustige yogahoudingen uit de Hatha en Yin Yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie en mindfulness. We sluiten de les af met een lange eindontspanning en een kop thee.

Na afloop is je batterij weer opgeladen, heb je stress en spanning kunnen loslaten en ga je ontspannen weer naar huis.

Praktisch:
Trek kleding aan die los zit en waarin je makkelijk beweegt. Bij voorkeur in laagjes. Bijvoorbeeld een legging met t-shirt en vest.  Neem ook een paar warme sokken mee en eventueel een hoofdkussentje en deken.

Datum & tijd:
Zondag 2 juni a.s. van 10.30-12.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief