fbpx

Full Moon Yoga

Benefiet les voor de tuinen van Jonkheer Ram

Full Moon Yoga

Op maandag 19 augustus is het volle maan. En wat is er fijner dan een zachte yogales in de buitenlucht?!

De energie van de maan is een zachte maar intense kracht. Waar de zon staat voor het mannelijke, yang, is de maan vrouwelijk, yin. Met name vrouwen voelen vaak het effect van de volle maan bijvoorbeeld door onrustiger te slapen, meer energie te hebben of een sterkere intuitie.

Deze Full Moon Yoga les is een les met zachte yoga oefeningen, meditatie, energiewerk en viering.

De les vind plaats op het kasteelterrein van Jonkheer Ram in Schalkwijk. Als dank voor alle yogalessen die hier deze zomer konden plaatsvinden, gaat de opbrengst van deze les als bijdrage in het onderhoud van de tuinen naar de vrijwilligers die hierin voorzien.

Praktisch:
De les vind buiten plaats (onder de volle maan) en gaat door als het niet regent en de temperatuur 19 graden of hoger is.
Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes zodat je wat aan of uit kunt trekken. Verder neem je zelf een matje mee, eventueel een flesje water en warme kleding indien nodig. Er is geen toilet aanwezig op het terrein (wel heel veel bosjes).

Datum & tijd:
Maandag 19 augustus a.s. van 20.30 tot 22.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. dit komt ten goede aan het onderhoud van de tuinen van Jhr. Ram.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief