fbpx

Helende meditatie

Cursus van 4 lessen

Helende meditatie

Soms wordt je aandacht zo opgeslokt door het leven van alledag dat je het contact met jezelf verliest. Drukte, stress en spanning hebben dan de overhand en jouw verlangens en dromen verdwijnen naar de achtergrond. Je merkt dat je vastloopt en het leven niet meer makkelijk en vanzelf gaat. 

Meditatie kan je helpen om meer zelfinzicht te krijgen, waardoor je op een dieper niveau in contact komt met jezelf. Je gaat beperkende kaders en het daarbij horende gedrag transformeren. Belemmerende gedachten en onverwerkte emoties kunnen veranderen in opbouwende gedachten en gevoelens van zelfcompassie. Wanneer de positieve energie weer vrij gaat stromen, kun je jezelf helen en het contact tussen lichaam en geest herstellen.

In deze cursus van 4 lessen gebruiken we geleide meditatie en visualisatie om in contact te komen met ons onderbewuste. We nemen als uitgangspunt dat alles al in jou is, je hoeft het alleen bewust te worden. De thema’s die op dit moment in jouw leven spelen neem je mee in de meditatie. Je word meegenomen op een reis waarbij je onderweg inzichten en richtingaanwijzers ontvangt. 

Deze cursus is voor jou als je meer over jezelf wilt leren, als je actief wilt werken aan persoonlijke groei en je thema’s wilt aanpakken. Het is fijn en gewenst als je al enige ervaring hebt met meditatie en/of energetisch werk (bijvoorbeeld omdat je al enige tijd yogales volgt, hebt deelgenomen aan een workshop persoonlijke groei of cacao ceremonie o.i.d.). Neem bij twijfel even contact op. 

Praktisch:
Tijdens de meditatie zit je op een meditatiekussen. Is dit lastig voor je? Geef het aan dan zetten we een stoel bij.
Trek kleding aan die comfortabel zit en lekker warm is. Een sjaal of dekentje kan fijn zijn over je voeten of schouders.

Datum & tijd:
Dinsdag 23 april, 7 mei, 28 mei, 11 juni a.s.
Van 20.30 tot ongeveer 21.45 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€85,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief