fbpx

Het Pad van de Godin

Laat jouw innerlijk licht schijnen

Het Pad van de Godin

Het Pad van de Godin is een reis van persoonlijke groei voor vrouwen. 
In elke vrouw schuilt een Godin, ook in jou. Misschien voelt dat niet (altijd) zo, maar in jou huist een stralend licht dat er om vraagt naar buiten te mogen komen. 

Als we kijken naar de archetypen van de verschillende Godinnen dan zien we daarin kwaliteiten, talenten en krachten die in elke vrouw in meer of mindere mate aanwezig zijn. In de reis op het Pad van de Godin gaan we die onderzoeken. Laag voor laag ga je jouw blokkades en niet helpende overtuigingen afpellen.  Om steeds dichter bij jouw ware kern te komen en te ontdekken wat het is dat jouw licht laat stralen. 

De cirkel

Het Pad van de Godin kun je zien als een vrouwencirkel. De cirkel is een plek van verbondheid en veiligheid. In de cirkel is iedereen gelijk. We delen met elkaar, inspireren elkaar en leren van elkaar. 

De reis

Het Pad van de Godin is een ontdekkingsreis van een jaar. Elke maand komen we samen in de cirkel. Steeds maak je weer een stap in jouw ontwikkeling en groei. Soms zul je met sprongen gaan en duidelijk merken dat er iets verandert. Soms lijkt het of je stilstaat of misschien zelfs achteruit gaat. Om dan te merken dat ook dit hoort bij het groeiproces.

Het Pad van de Godin is een vreugedevolle reis, met vieren wat gevierd mag worden. Soms ingetogen en naar binnen gericht en dan weer uitbundig en energiek.

Het Pad van de Godin is iets voor jou:

Als je jezelf beter wilt leren kennen

Als je de Godin in jou wil ontdekken

Als je bewust wil werken aan je persoonlijke en/of spirituele groei

Als je merkt dat je vastloopt en niet weet hoe verder

Als je voelt dat er meer in je zit

Als je klaar bent om jezelf te omarmen zoals je bent

Als je jouw stralend licht wil laten schijnen

Als je het leuk vind om met een groep vrouwen deze fantastische reis te maken

Wat mag je verwachten?

Elke bijeenkomst is als een workshop met steeds een andere werkvorm en onderwerp. Vaak staat een Godin met haar archetypische kwaliteiten centraal. Altijd breng je hier ook jouw persoonlijke thema’s in. Dingen waar je tegenaan loopt, die niet lekker gaan of waar je mee zit. Elke bijeenkomst is daardoor anders.

Om steeds een laagje dieper te komen zet Monique verschillende werkvormen in. Voorbeelden hiervan zijn: lichaamswerk, meditatie en visualisatie, systemisch werk en het opschonen van voorouderlijnen, creativiteit, muziek, dansen, zingen, rituelen (bijv, een cacao ceremonie), energiewerk, healing en nog veel meer.

Van elke bijeenkomst maken we samen een feestje van ontdekken, groeien en bloeien.

Praktisch

Het Pad van de Godin is een reis van 11 maandelijke bijeenkomsten. Je schrijft je in voor de gehele reis zodat we het pad echt samen, met dezelfde groep vrouwen, lopen.

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 21.45 uur. We kijken hierbij niet al te veel op de klok maar laten ons leiden door wat zich aandient.

Data: 6 september, 4 oktober, 8 november, 13 december 2024 en 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 9 mei, 6 juni en 4 juli 2025.

Locatie: Yoga Studio Schalkwijk, Kloostergaarde 16 in Schalkwijk (Houten).

Jouw bijdrage: 11 x €35,00 via maandelijkse incasso of ineens €375,00.
Inbegrepen zijn materialen, thee en wat lekkers.

Monique de Boer

Jouw reis op het Pad van de Godin wordt begeleidt door Monique de Boer.

Ik help je graag contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart. Daarbij zet ik je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand.

Het Pad van de Godin heb ik opgezet om vrouwen een fijne en veilige omgeving te bieden om samen te groeien en bloeien. Al mijn kennis, zowel professioneel als opgedaan op mijn eigen levensweg, zet ik graag in om jou te helpen ontdekken wat voor prachtige Godin er in jou huist. 

Wil je meer weten over dit traject en/of eerst een keertje kennismaken? Neem gerust contact op dan maken we een afspraak voor een bakkie thee of koffie.”

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief