fbpx

Kerst Meditatie

Samen-zijn, vieren, meditatie, muziek

Kerstmeditatie

Nu de dagen kort en de nachten lang zijn staan we even stil bij wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. Waar gaat je liefde en dankbaarheid naar uit? Wat mocht groeien en bloeien dit jaar en waar heb je afscheid van genomen. Wat wil je loslaten en wat neem je  mee het nieuwe jaar in?

Een avond van terugkijken en vooruit blikken, van stil zijn en vieren met meditatie en muziek. En natuurlijk thee met wat lekkers.

Praktisch:
We gaan geen yogahoudingen doen, dus kom in kleding waarin jij je lekker en/of feestelijk voelt. Kun je niet op een meditatiekussen zitten? Geef dit bij aanmelding even aan, dan schuiven we een stoel bij.

Datum & tijd:
Vrijdag 22 december a.s. van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur

Onder leiding van: Monique de Boer

Kosten: 
Gratis als je een abonnement hebt
€15,00 voor niet-leden
Inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jou lessen kan ik me weer ontspannen mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen me leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief