fbpx

Kundalini Yoga

Krachtige energie voor een hoger bewustzijn

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel yoga van het bewustzijn genoemd. In de les wordt gewerkt met asana’s (yoga houdingen), pranayama (ademtechnieken) en meditatie.

De asana’s zijn niet moeilijk maar worden wel in een behoorlijk tempo uitgevoerd, in combinatie met ademtechnieken. Dit zorgt er voor dat je chakra’s zich openen en de energie gaat stromen.

Na afloop voel je je lichaam tintelen van energie, heb je oude spanning losgelaten en is je hoofd leeg en ontspannen.

Praktisch:
Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes zodat je wat aan of uit kunt trekken. Neem eventueel sokken en trui/vest om lekker warm te blijven tijdens de liggende ontspanning.

Deze les is zowel voor beginnende als gevorderde yogi’s.

Datum & tijd:
Dinsdag 9 juli a.s. van 20.30 tot 21.45 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€22,00 p.p.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief