fbpx

Let your chakra’s move!

Laat je levensenergie stromen

Let your chakra’s move!

In deze workshop gaan we door middel van beweging, meditatie en muziek alle chakra’s langs. Je gaat ontdekken wat in jou mag gaan stromen, waar jouw hart je naar toe wil bewegen en wat jij van jezelf mag gaan laten zien.

Geen vast omlijnde structuren maar vrij en ongeremd jezelf zijn. Deze workshop laat je levensenergie weer stromen.

Chakra’s zijn energie centra die de verbinding vormen tussen juw fysieke lichaam en je aura. Langs de lijn van je stuitje naar je kruin liggen de 7 hoofdchakra’s. Elk chakra vertegenwoordigt een levensthema.

Met beweging, meditatie en muziek breng je alle chakra’s in balans. Zodat jouw levensenergie vrij kan stromen.

Doe je mee?

Praktisch:
Tijdens deze les kun je het warm krijgen. Trek daarom gemakkelijk zittende kleding aan in laagjes, zodat je iets aan of uit kunt trekken. Neem voor de meditatie en eindontspanning sokken en een vest/trui mee en eventueel een kussen en een dekentje.

Datum & tijd:
Vrijdag 29 maart a.s. (Goede Vrijdag) van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief cacao, thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jou lessen kan ik me weer ontspannen mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen me leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief