fbpx

Let your chakra’s move!

Laat de energie stromen!

Let your chakra’s move!

In deze workshop gaan we door middel van beweging, meditatie en muziek alle chakra’s langs. Je gaat ontdekken wat in jou mag gaan stromen, waar jouw hart je naar toe wil bewegen en wat jij van jezelf mag gaan laten zien.

Geen vast omlijnde structuren maar vrij en ongeremd jezelf zijn. Deze workshop laat je levensenergie weer stromen.

Chakra’s zijn energie centra die de verbinding vormen tussen juw fysieke lichaam en je aura. Langs de lijn van je stuitje naar je kruin liggen de 7 hoofdchakra’s. Elk chakra vertegenwoordigt een levensthema.

Met beweging, meditatie en muziek breng je alle chakra’s in balans. Zodat jouw levensenergie vrij kan stromen.

Doe je mee?

Praktisch:
Trek kleding aan in laagjes zodat je wat aan of uit kunt trekken. Neem sokken en trui/vest mee voor de eindontspanning.

Datum & tijd:
Dinsdag 6 augustus a.s. van 20.30 tot 21.45 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€22,00 p.p.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief