fbpx

Mantra Sing a Long

Open je hart en zing mee

Mantra Sing a Long

Het zingen van mantra’s zet je denken stil, haalt je uit je hoofd en opent je hart. Het is een heerlijke manier om helemaal in het moment te zijn en je dagelijkse beslommeringen los te laten. Na het zingen voel je je ontspannen en stroomt je energie weer.

Een mantra is een tekst die gezongen wordt, vaak in een herhalend patroon. Het is een soort gedicht met helende kracht. De tekst is vaak in Sanskriet, een oude Indiase taal, maar kan ook Nederlands of Engels zijn.

In deze les zingen we samen een aantal mantra’s, vooraf gegaan door een korte meditatie. Je hoeft geen ervaring te hebben met het zingen van mantra’s en het is ook niet belangrijk of je mooi zingt. Waar het om gaat is de intentie waarmee je het doet.

Zing je mee?

Praktisch:
We zitten tijdens het zingen op een meditatiekussen. Is dt lastig voor, laat het vooraf even weten dan zetten we een stoel bij.
Trek kleding aan in laagjes zodat je wat aan of uit kunt trekken. Neem sokken en trui/vest om lekker warm te blijven.

Datum & tijd:
Dinsdag 30 april a.s. van 20.30 tot ongeveer 21.30 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€15,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief