fbpx

Monique de Boer

Monique de Boer

“Uit eigen ervaring weet ik hoe yoga en coaching kunnen helpen bij tegenslagen in het leven. Op de yogamat vind ik mijzelf altijd weer terug. 

De kennis die ik heb opgedaan door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, en mijn talenten en ervaringen zet ik graag in om jou te helpen. Zodat jij de de weg terug kunt vinden naar je eigen authentieke zelf. 

Ik help je contact te maken met je gevoel en je lichaam en de reis te maken van je hoofd naar je hart. Daarbij zet ik je (soms letterlijk) in beweging of breng je juist tot stilstand. 

Ben je benieuwd naar wat yoga en/of coaching voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.”

Geschiedenis

Schalkwijk was de plek waar ik opgroeide, maar eenmaal volwassen lonkte de wijde wereld.  Ik woonde op verschillende plekken in de provincie Utrecht om tenslotte naar Turkije te vertrekken waar ik van 2006-2017 woonde.

Van 2001 t/m 2022 had ik een grote yogastudio in IJsselstein en van 2006 t/m 2017 daarbij ook een reisorganisatie voor yoga- en coachreizen naar Turkije en Griekenland.

Toen ik in 2017 terugkeerde naar Nederland vond ik al vrij snel weer een fijn plekje in Schalkwijk. In oktober 2022 heb ik hier Yoga Studio Schalkwijk opgericht. 

Mijn toolbox

Ik heb de beroepsopleiding Yoga, Meditatie en Oosterse Psychologie gevolgd. Met als specialisaties Chakra Psychologie en Meditatie en de vervolgopleidingen tot docent Zwangerschapsyoga en Kinderyoga.
Ik ben verder opgeleid tot EIK Coach (Enneagram Integratiekunde), Energetic Psychology therapeut en Enneagram Kinder- en Gezinscoach.

Daarnaast heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van yoga, coaching, systemisch werk, EFT (Emotional Freedom Technique), kinesiologie, energetisch werk, chakrapsychologie en intuitieve ontwikkeling. Ik ben internationaal gecertificeerd Psych-K Facilitator en Soul Body Fusion Healing Practitioner.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief