fbpx

Ouder & kind Yoga

Plezier en ontspanning voor twee!

Ouder & kind Yoga

Yoga  met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Wie gaat er mee op avontuur?

Ouder-kind yoga is een mooie manier om verbinding aan te gaan met elkaar, op een warme en speelse manier. In de lessen is ruimte voor yoga, samen lekker bewegen, plezier en ontspannen. Je leert allerlei yoga-oefeningen die ook fijn zijn om samen thuis te doen.

We eindigen de les met een eindontspanning en creatieve afsluiting. Doe je mee?

Voor kinderen in de basisschool leeftijd. Grootouders, tantes enz. zijn natuurlijk ook welkom. Yoga ervaring is niet nodig. De les is inclusief een kopje thee of limonade.

De les is in principe voor een ouder en een kind. Wil je graag nog een kind meenemen, neem dan contact op om te kijken wat er mogelijk is.

Praktisch:
Trek allebei kleding aan die comfortabel zit en waarin je makkelijk beweegt. Neem ook een paar warme sokken mee en een vest of trui. 

Datum & tijd:
Vrijdag 5 januari a.s. van 13.00 tot 14.15 uur

Onder leiding van: Martine Hokken

Kosten: 
€25,00 p.p.

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jou lessen kan ik me weer ontspannen mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen me leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief