fbpx

Yoga Studio

Schalkwijk

Yoga Studio Schalkwijk

Welkom bij Yoga Studio Schalkwijk. Dé plek waar je rust en ontspanning vindt en tot jezelf komt. Laat de drukte even achter je en breng lichaam en geest weer in balans. 

Yoga Studio Schalkwijk is een kleinschalige studio op het Eiland van Schalkwijk (Houten). Wekelijks worden er lessen Hatha Yoga, Yin Yoga en Easy Yoga gegeven. In de yogalessen word je begeleid naar meer rust en ontspanning en een sterker en flexibeler lichaam. 

Naast de wekelijkse yogalessen worden er workshops en cursussen aangeboden op het gebied van yoga, zelfontwikkeling en spiritualiteit. En je kunt er terecht voor coaching en healing.

Wie is wie

Monique de Boer

Monique de Boer

Monique heeft Yoga Studio Schalkwijk opgericht. Ze geeft lessen Hatha Yoga, Yin Yoga, Easy Yoga en Yoga Nidra. Regelmatig geeft ze workshops en XL lessen en je kunt bij haar terecht voor coaching en healing.

Martine Hokken

Martine Hokken

Martine geeft XL lessen en workshops op het gebied van yoga en mindfulness. En ze is vaste invaller voor de yogalessen.

Jij?

Jij?

Heb jij iets te bieden dat past binnen het aanbod van Yoga Studio Schalkwijk en wil je deel uitmaken van het team? Neem contact op met Monique!

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief