fbpx

Tarieven

Coaching en Energetische Healing

Kennismaken

Wil je eerst kennismaken? Boek dan een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we of en hoe ik je kan helpen en kun jij ervaren of je daar een goed gevoel bij hebt. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis.

Intake

De intake is de eerste sessie. We brengen samen je hulpvraag in kaart en bespreken welke coachtechnieken ingezet gaan worden. Ook kan ik een inschatting maken van het aantal sessies dat je nodig zult hebben om je doel te bereiken. De intake duurt 60-70 minuten.

€75,00 per sessie

Coach consult

Een coach consult duurt 60-75 minuten.

€75,00 per sessie

Healing consult

Een healing consult duurt 50-60 minuten.

€75,00 per sessie

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor kennismaking of een consult of even overleggen? Neem contact op via de contactpagina. 

Praktisch

  • Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verplaatst of geannuleerd.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een extra paar sokken en een vest of trui mee.
  • Drink 24 uur voor en na een behandeling geen alcohol

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief