fbpx

Vier de lente!

Lente Equinox

Vier de lente!

De Lente Equinox is het begin van de lente. De dag en de nacht zijn op dit moment even lang. De lente is de tijd van nieuw leven. Een nieuwe kans, een nieuw begin.

In deze workshop ga je de lange winter van je afschudden en een innerlijke schoonmaak houden. Wat neem je mee en wat laat je los? De lente is ook de tijd van vooruit kijken, naar wat je straks wil oogsten. Ontdek welk zaadje jij wil planten. Wat wil je in jezelf tot bloei laten komen?

Met meditatie en visualisatie richt je je aandacht naar binnen. Beweging zorgt dat je levensenergie weer gaat stromen en je de uitbundige lente energie gaat voelen.

Praktisch:
Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem sokken en een vest/trui mee.

Datum & tijd:
Vrijdag 22 maart a.s. 19.30 tot 21.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief