fbpx

Workshop Hormoon Yoga

Breng je hormonen in balans

Workshop Hormoon Yoga

Hormonen hebben effect op alle processen die plaatsvinden in ons lichaam. Ze bepalen of je lekker in je vel zit, of je goed slaapt en ze beinvloeden je spijsvertering. Een verstoorde hormoonbalans kan je daarom behoorlijk in de weg zitten. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van  menstruatie- of overgangsklachten of je niet happy voelen. Gelukkig kun je daar met yoga iets aan doen.

In de workshop Hormoonyoga leer je yoga houdingen en ademhalingsoefeningen die helpen je hormonen in balans te brengen en te houden. En we besteden aandacht aan bewust ontspannen want ook stress heeft een negatieve invloed op je hormonen.

Deze workshop is voor elke vrouw die bewust aandacht wil besteden aan een gezonde hormoonbalans. Het maakt niet uit of je klachten hebt of hoe jong/oud je bent.

Praktisch:
Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem sokken en een vest/trui mee.

Datum & tijd:
Zaterdag 10 februari van 10.30-12.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief