fbpx

Yoga & Cacao

Open je hart en laat de energie stromen

Yoga & Cacao

Een super begin van deze zondag!
We starten deze workshop met een Cacao Ceremonie. Dit is een oud ritueel om je te verbinden met je hart. De heilzame cacao die in de ceremonie wordt gebruikt helpt je om oude pijn te helen, je hart te openen en je bewustzijn te vergroten.

Daarna stappen we op de yogamat. In een serie yang-houdingen stimuleren we het hart en laten we de energie stromen. Gevolgd door fijne yin-houdingen die de aandacht naar binnen richten en zachtheid in het lichaam brengen. We sluiten af met een lange savasana (liggende ontspanning).

Cacao

De cacao die in deze ceremonie gebruikt wordt is rauwe cacao aangevuld met specerijen. De actieve stoffen in de cacao zorgen er voor dat je uit je hoofd komt en meer gaat voelen. Het heeft een ontgiftende werking op lever en nieren en zorgt voor afgifte van gelukshormonen.

Praktisch:
Tijdens deze les kun je het warm krijgen. Trek daarom gemakkelijk zittende kleding aan in laagjes, zodat je iets aan of uit kunt trekken. Neem voor de eindontspanning sokken en een vest/trui mee. Om lekker comfortabel te liggen kun je een dun matrasje of slaapzak, een kussen en een dekentje meenemen.

Drink 24 uur voor en na de ceremonie geen alchol en eet vooraf een lichte ontbijt.

Contra indicatie:
Je kunt niet deelnemen aan deze workshop als je zwanger bent of bij ernstige psychische klachten.

Datum & tijd:
Zondag 21 april a.s. 10.30 tot ongeveer 12.15 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief cacao, thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief