fbpx

Yoga in de Pullenhof

We rollen de matjes uit in dit paradijsje

Yoga in de Pullenhof

Niets zo lekker als yoga in de buitenlucht. De geluiden van vogels en insecten, de warmte van de zon en het ruisen van de wind voegen een extra dimensie toe aan je beleving van de yogales.

Op het Eiland van Schalkwijk ligt helemaal achteraan het Molenpad tuin de Pullenhof. Een paradijsje verborgen tussen het groen. Hier rollen we deze zomer weer de matjes uit voor een XL Buiten Yogales.

De yogales duurt anderhalf uur en bestaat uit houdingen om het lichaam in beweging te brengen en de energie te laten stromen. Adem- en ontspanningsoefeningen zorgen er voor dat ook de laatste restjes spanning met de wind wegwaaien.

Na de les is er thee en wat lekkers en genieten we na van yoga op deze bijzondere plek.

Locatie:
De Pullenhof, Molenpad 5 in Schalkwijk

Praktisch:
Voor deze buiten yogales breng je zelf een matje en/of grote handdoek mee. Trek kleding aan waarin je makkelijk beweegt en die warm genoeg is. Bij voorkeur in laagjes. In geval van regen gaat de les niet door en wordt een andere datum gepland. Je ontvangt hiervan bericht per email.

Datum & tijd:
Vrijdag 28 juni a.s. van 20.00 tot 21.30 uur
Zondag 21 juli a.s. van 10.30 tot 12.00 uur
Zondag 18 augustus a.s. van 10.30 tot 12.00 uur

Onder leiding van:
Monique de Boer

Kosten:
€25,00 p.p. inclusief thee en wat lekkers

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief