fbpx

Yoga Inzichtkaarten

Yoga Inzichtkaarten

De set Yoga Inzichtkaarten bestaat uit 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding, de Nederlandse- en Sanskrietnaam en een affirmatie. In het bijbehorende boekje vind je van elke kaart de beschrijving van hoe de houding uit te voeren.

Wanneer je alle houdingen achter elkaar uitvoert in de volgorde waarop ze genummerd zijn dan heb je een complete yoga work-out. In het boekje vind je ook beschrijvingen van series speciaal voor een actief begin van de dag, een soepele rug, balans, goede nachtrust en hormoonbalans.

Met heel veel plezier, passie en zorg heb ik deze yoga kaarten set samengesteld. Ik wil je uitnodigen met de kaarten aan de slag te gaan. Lees in het boekje hoe je ze kunt gebruiken en/of stel je eigen favoriete serie samen. Wees steeds zacht naar jezelf en blijf vooral oefenen. Laat de houdingen en affirmaties voor jou werken in plaats van andersom.

Ik wens dat je net zo veel plezier aan yoga zult beleven als ik en dat het ook jouw leven mag verrijken.

Yoga Inzichtkaarten Monique de Boer

Bestellen

De Yoga Inzichtkaarten zijn verkrijgbaar in de yogastudio of online te bestellen.

Zelf ophalen

Je haalt de kaartenset zelf op bij de yogastudio. Stuur een bericht met je naam, adres en telefoonnummer. Ik neem contact met je op om af te spreken wanneer je de set komt ophalen.

€20,00

per set

Opsturen

De kaartenset kan ook worden opgestuurd. Stuur hiervoor een bericht met je naam, adres waarop je de set wilt ontvangen en telefoonnummer. Je ontvangt een betaalverzoek.

€23,95

per set, incl. verzendkosten

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief