fbpx

Yoga voor je rug

Voor een sterke en soepele rug

Yoga voor je rug

Een speciale les waarin alle aandacht uitgaat naar de rug. Met oefeningen om de rug sterk en soepel te maken.

Veel mensen hebben last van rugklachten. Een zittend beroep, veel telefoongebuik en weinig lichaamsbeweging kunnen hiervan een oorzaak zijn. Het gevolg is stijve spieren en vaak ook pijnklachten. In deze les gaan we hier dieper op in. Je leert oefeningen en houdingen die goed zijn om de rug gezond te houden.

Praktisch:
Trek kleding aan die comfortabel zit en waarin je makkelijk beweegt. Bijvoorbeeld een legging met t-shirt en vest.  Neem ook een paar warme sokken mee en eventueel een hoofdkussentje en dekentje.

Belangrijk: Overleg bij ernstige rugklachten altijd met je behandelend arts voor je inschrijft voor deze les.

Datum & tijd:
Dinsdag 6 februari a.s. van 20.00 tot 21.15 uur

Onder leiding van: Monique de Boer

Kosten: 
€25,00 p.p.
Cursisten met een abonnement mogen deze les als inhaalles boeken

"Elke les is altijd weer een feestje. Elke week anders en verrassend."

A. 

"Ik volg nu zo'n driekwart jaar de Easy Yoga lessen bij jou en het bevalt me goed. Ik vind het echt elke keer heel ontspannend en ook een speciaal compliment voor elke week de mooie aankleding van het lokaal met bloemetjes, kaarsjes en wisselende lampen."

I. 

"Ik ben nog steeds heel blij dat ik Monique en haar yogapraktijk heb ontdekt op Instagram!"

Marijke

"Monique heeft een hele heldere en goed gestructureerde manier van begeleiden en coachen. Ze heeft een open blik, een groot empatisch vermogen en confronteert waar nodig. Bijzonder is haar vermogen om moeilijke en pijnlijke onderwerpen heel nuchter te benaderen, waarbij ze een milde vorm van humor inbrengt."

Elisa

"Wat ben ik blij met de yogalessen in Schalkwijk! Het heeft me dat nu toe al zoveel goeds gebracht. Dankzij jouw lessen kan ik me weer ontspannen, mijn gedachten even stil zetten en ze hebben mij geholpen m'n leven weer op de rit te krijgen na een ziekte proces. Heerlijk elke week even een uurtje voor mezelf en ik hoop dat ik de lessen nog vele jaren bij je mag volgen."

J. 

"Ik ben heel blij dat je hiermee bent begonnen op een mooie lokatie en ook de buitenlessen op het pleintje zijn heerlijk!"

L. 

"Monique is liefdevol, inuïtief en een goede luisteraar. Ze weet de juiste vragen te stellen die je tot nadenken aanzetten. De therapievorm die ze inzet om blokkades op te lossen zijn zeer effectief en verhelderend. Na een afspraak bij Monique ga je met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Iedereen die vastloopt of niet begrijpt waar de emoties vandaag komen, die je tegen houden de volgende stap te zetten, is bij Monique aan het goede adres."

Yvette

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief